Mindfulness

Mindfulness is er voor iedereen. Je hoeft geen fysieke of mentale problemen te hebben om er aan te beginnen. Het is ook niet zweverig, het gaat immers om jezelf, het waarnemen van je lichaam, je gedachten en gevoelens. De eigenschap die je traint, mindfulness oftewel opmerkzaamheid, is een gewoon menselijke eigenschap, maar één die voor veel mensen weinig ontwikkeld is. Door mindful ( aandacht vol) te zijn, ben je meer in het hier en nu, ga je minder oordelen en word je je meer bewust van jezelf, van je lichaam, je gedachten, je gevoelens en je overtuigingen.
‘Bewegen in aandacht’ is een aandacht oefening tijdens bewegen. De bewegingen zijn traag en comfortabel en worden zonder streven of forceren uitgevoerd. Je wordt je meer bewust van je lichaam, je bewegingsgrenzen en je gedachten of oordelen daarover. Je onderzoekt en ervaart hoe je lichaam reageert en je ontdekt hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen. ‘Bewegen in Aandacht’ heeft dezelfde thematische opbouw als de Individuele Mindfulnesstraining. Het is vooral geschikt wanneer je last hebt van pijnklachten of fysieke beperkingen. Maar ook als je veel moeite hebt om stil te zitten of weerstand hebt tegen meditatie in een vaste houding is dit een prettige methode.
cropped-logo-scaled-1-2048x2048

Individuele Mindfulness training​

Als je niet van groepjes houdt is dit de ideale training. Je doet de training alleen, met partner, vriend of vriendin of volwassen kind. Ook is het mogelijk dat er iemand anders die zich ook heeft aangemeld meedoet. 

Dit gaat natuurlijk in overleg. Het voordeel is dat je veel individuele aandacht krijgt en de training goed kan worden toespitst op jouw situatie. De ruimte is groot genoeg om de anderhalve meter afstand te waarborgen.

Studio Mindful & Meer

J.M. den Uylstraat 328
9728 RK Groningen
06 2009 31 41
info@studiomindfulenmeer.nl
Kvk: 82190178

De studio in het kort

Mijn training is praktisch, logisch en niet zweverig. We gaan niet veel praten;  wel veel doen, ervaren en bewust worden.

Over mij